Αποκάλυψη: «Ντοπέ» ο Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Κάρντιφ!

Το γύρο του κόσμου κάνει η αποκάλυψη του Football Leaks, ότι ο Σέρχιο Ράμος πιάστηκε «ντοπέ» στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ, το 2017, αλλά η UEFA έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.

propoli

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατέφερε να περάσει επιτυχώς τον έλεγχο ντόπινγκ μετά τον τελικό με τη Γιουβέντους.

Παρ’ όλα αυτά, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έβαλε το φάκελο στο αρχείο, αποδεχόμενη τις εξηγήσεις που έδωσαν τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και οι γιατροί της «βασίλισσας».

Η ουσία που βρέθηκε στον Σέρχιο Ράμος

Η ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός ο Ισπανός αμυντικός είναι η dexamethasone. Πρόκειται για αντιφλεγμονώδες, το οποίο είναι στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες της WADA στη διοργάνωση.

Ο γιατρός των «μερένγκες» υποστήριξε ότι μία ημέρα πριν το μεγάλο τελικό έκανε δύο ενέσεις στον Σέρχιο Ράμος με τη συγκεκριμένη ουσία, επειδή ο ποδοσφαιριστής υποφέρει από χρόνιες παθήσεις στο αριστερό γόνατο και τον αριστερό ώμο.

Μάλιστα, στην αναφορά του ανέλαβε την πλήρη ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι έκανε λάθος συμπληρώνοντας τη λίστα με τις ουσίες που είχε χορηγήσει στον παίκτη, όντας επηρεασμένος από το κλίμα ευφορίας μετά την κατάκτηση του τροπαίου και την επίσκεψη του βασιλιά της Ισπανίας στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Loading