Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Μασσαλία

Στη Μασσαλία θα διεξαχθεί η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος με την Μαρσέιγ να υποδέχεται την Σεντ Ετιέν.

propoli

Η Μονακό έχει πάρει φόρα και αναζητά βαθμούς εκτός έδρας κόντρα στην Ανζέ.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Ήττα με 1-0 από την Ναντ για την Μπορντό. Ωστόσο, στην έδρα της παραμένει αήττητη στους πέντε τελευταίους αγώνες που έχει δώσει. Συνολικά στο «σπίτι» της έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δέχεται εύκολα γκολ στις εντός έδρας αναμετρήσεις (13). Η Μονπελιέ έχασε με 2-4 από την Ρεμς και έμεινε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΚΑΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ισοπαλία 1-1 με την Τουλούζ για την Καέν, η τελευταία νίκη της οποίας ήταν πριν από επτά αγωνιστικές. Στην έδρα της έχει απολογισμό δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Παρί νίκησε εύκολα με 3-0 τη Νιμ. Εκτός έδρας έχει οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Παρί και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΝΖΕ – ΜΟΝΑΚΟ

Η Ανζέ ηττήθηκε με 1-0 από την Γκινγκάμπ. Εντός έδρας, όμως, δείχνει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Συνολικά στο γήπεδο της η Ανζέ μετρά πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Μονακό πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Λυών και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Μακριά από το Πριγκιπάτο έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μονακό.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Ισοπαλία με 1-1 για την Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένοντας αήττητη για πέμπτο παιχνίδι. Στη Μασσαλία έχει να επιδείξει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Σεντ Ετιέν νίκησε στην Ντιζόν με 0-1. Μακριά από το γήπεδο της έχει συνολικά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Το πρόβλημα της είναι η άμυνα της έχοντας 20 γκολ εκτός έδρας. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μαρσέιγ.

ΡΕΜΣ – ΑΜΙΕΝ

Μεγάλη νίκη για την Ρέμς με 2-4 επί της Μονπελιέ. Εντός έδρας δεν έχει ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες. Μέχρι στιγμής απολογισμό έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Αμιέν πήρε σημαντική νίκη με 1-0 με αντίπαλο τη Νις. Εκτός έδρας έχει τη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας με δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ρέμς.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΑΝΤ

Επιστροφή στις νίκες με 1-0 κόντρα στην Ανζέ για την Γκινγκάμπ. Εντός έδρας έχει μόλις δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ισοπαλίες. Η Νάντ νίκησε με 1-0 την Καέν. Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΛΙΛ – ΝΤΙΖΟΝ

Η Λιλ πήρε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Στρασβούργο. Έχει μόλις μια ήττα στους τελευταίους δέκα αγώνες του πρωταθλήματος. Στο γήπεδο της έχει οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Ντιζόν έχασε και από την Νιμ με 2-0 (τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα). Μακριά από το γήπεδο της έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Λιλ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΝΙΣ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Την ήττα με 1-0 από την Αμιέν γνώρισε η Νις. Εντός έδρας, όμως, ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα έχοντας έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. To Στρασβούργο έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Λιλ. Εκτός έδρας είναι μαχητικό, έχοντας τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΛΥΩΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Η Λυών έχασε εκτός έδρας με 2-0 από την Μονακό. Στη Λυών όμως έχει μέχρι στιγμής απολογισμό οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Τουλούζ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καέν και έμεινε στο 1-1. Μακριά από την έδρα της μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Λυών και UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading