Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Ρώμη

Αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις διεξάγονται την 22η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Η Γιουβέντους αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Πάρμα. Ωστόσο η Νάπολι υποδέχεται την επικίνδυνη Σαμπντόρια και η Ρόμα την πάντα ισχυρή Μίλαν

propoli

ΕΜΠΟΛΙ- ΚΙΕΒΟ

Πέντε αγωνίστηκε χωρίς νίκη είναι η Έμπολι, καθώς ηττήθηκε από την Τζένοα με 1-3. Εντός έδρας έχει συνολικό απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Η Κιέβο πάλεψε κόντρα στην Φιορεντίνα αλλά ηττήθηκε με σκορ 3-4. Μακριά από την έδρα της έχει δεν έχει νίκη και περιορίστηκε σε τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Έξι αγωνιστικές αήττητη είναι η Νάπολι καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μίλαν. Στο γήπεδο της είναι αήττητη με εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έχει η Σαμπντόρια που επικράτησε με 4-0 της Ουντινέζε. Εκτός έδρας έχει συνολικά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Goal/goal.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΠΑΡΜΑ

Κράτησε το αήττητό της η Γιουβέντους με νίκη στη Ρώμη επί της Λάτσιο με σκορ 1-2. Εντός έδρας έχει δέκα νίκες και μία ισοπαλία. Η Πάρμα ηττήθηκε με 2-3 από την Σπαλ και χάλασε το καλό σερί που είχε δημιουργήσει. Εκτός έδρας δεν έχει ισοπαλία, αλλά μετρά πέντε νίκες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη Γιουβέντους και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΠΑΛ-ΤΟΡΙΝΟ

Μεγάλη νίκη της Σπαλ με 2-3 στην έδρα της Πάρμα μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Εντός έδρας έχει πέντε (!) συνεχόμενες ισοπαλίες και συνολικό απολογισμό δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Τορίνο εκτός έδρας έχει οκτώ (!) ισοπαλίες, δυο νίκες και μόλις μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Βαριά ήττα για την Ουντινέζε με 4-0 από την Σαμπντόρια. Μέσα στην έδρα της έχει πετύχει συνολικά τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Φιορεντίνα πήρε αγχωτική νίκη με 3-4 επί της Κιέβο. Εκτός έδρας έχει συνολικά δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Goal/goal.

ΤΖΕΝΟΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Η Τζένοα νίκησε με 1-3 την Έμπολι την προηγούμενη αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες. Μέσα στη Γένοβα έχει πετύχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Σασουόλο κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Κάλιαρι. Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Την ήττα με 1-0 από την Τορίνο γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ. Στο Μιλάνο ωστόσο είναι αρκετά δυνατή και έχει συνολικά επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Μπολόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Ηττήθηκε στο γήπεδο της από την Φροζινόνε με 0-4 και έμεινε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Εκτός έδρας δεν έχει πετύχει κάποιο «τρίποντο» και συνολικά έχει απολογισμό πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Ίντερ.

ΡΟΜΑ-ΜΙΛΑΝ

Η Ρόμα, αν και προηγήθηκε με 0-3, τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία στον εκτός έδρας αγώνα με την Αταλάντα. Στη Ρώμη έχει πετύχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Η Μίλαν έμεινε στο 0-0 με την Νάπολι. Μακριά από το γήπεδο της έχει απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ρόμα.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ-ΛΑΤΣΙΟ

Μεγάλη νίκη για την Φροζινόνε που νίκησε εκτός έδρας την Μπολόνια με 4-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα. Συνολικά μέσα στο γήπεδο της δεν έχει νίκη καθώς μετρά πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Λάτσιο έχασε δύσκολα από την Γιουβέντους με 1-2. Μακριά από την Ρώμη έχει πετύχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Λάτσιο.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Ήττα για την Κάλιαρι με 3-0 από την Σασουόλο. Στη Σαρδηνία έχει συνολικά τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Η Αταλάντα έχανε με 0-3 από την Ρόμα, ωστόσο κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 3-3. Εκτός έδρας έχει πετύχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading