Ξεχωρίζει το Στρασβούργο – Λιλ στο Σαμπιονά

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην Γαλλία. Υπάρχουν όμως σημαντικές αναμετρήσεις κυρίως για τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Τα βλέμματα των περισσότερων στρέφονται στον αγώνα Στρασβούργο-Λιλ.

propoli

ΝΤΙΖΟΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Ντιζόν, αυτήν τη φορά από την Νιμ με 2-0. Παλεύει για την παραμονή της και στο γήπεδο της έχει απολογισμό τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Σεντ Ετιέν έχασε από την Παρί με 1-0 αλλά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο γήπεδο. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Σεντ Ετιέν.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΜ

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα της Σεντ Ετιέν με 0-1. Στο Παρίσι έχει δώδεκα νίκες σε δώδεκα αγώνες. Εύλογα διαθέτει την καλύτερη επίθεση του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Νιμ νίκησε με 2-0 την Ντιζόν. Εκτός έδρας έχει καλές επιδόσεις με πέντε νίκες, πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5  ΓΚΟΛ.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΙΛ

Ισοπαλία με 0-0 για το Στρασβούργο κόντρα στην Καέν. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι έχουν  πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σκοράρουν εύκολα στο γήπεδό τους. Η Λιλ είναι επιθετική ομάδα. Προέρχεται από  ισοπαλία με την Μονπελιέ. Εκτός έδρας έχει πέντε συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας και απολογισμό επτά νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Goal/goal.

ΑΜΙΕΝ – ΝΙΣ

Η Αμιέν προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Μαρσέιγ, χάνοντας με 2-0. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες. Όσον αφορά στη Νις έχασε 3-0 από την Ανζέ. Μακριά από το γήπεδο της έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΡΕΜΣ

Ισοπαλία για την Μονπελιέ με 0-0 απέναντι στην Λιλ. Εντός έδρας έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Πρόκειται για μια μαχητική ομάδα που χάνει δύσκολα. Η Ρεμς παρέμεινε αήττητη για έκτη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-0 της Ρεν. Μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μονπελιέ.

ΝΑΝΤ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Χωρίς νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες στην έδρα της παραμένει η Ναντ. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Μπορντό προέρχεται από νίκη επί της Τουλούζ με 2-1. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Παρόλα αυτά παραμένει χωρίς νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες μακριά από την έδρα της. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΚΑΕΝ

Ήττα για την Τουλούζ με 2-1 από την Μπορντό. Στο γήπεδο της έχει  μια τάση προς την ισοπαλία. Έχει δυο νίκες, δυο ήττες και έξι ισοπαλίες. Η Καέν πήρε ισοπαλία από το Στρασβούργο με 0-0. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει  απολογισμό μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Τουλούζ.

ΡΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Η Ρεν ηττήθηκε 2-0 από την Ρεμς και έχασε τη ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο γήπεδο της έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες Δεν έχασε στους τελευταίους έξι αγώνες στο γήπεδο της. Η Μαρσέιγ νίκησε με 2-0 την Αμιέν. Μακριά από την Μασσαλία έχει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Μαρσεϊγ.

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ

Με την επιστροφή του Ζαρντίμ η Μονακό δείχνει να βελτιώνεται. Νίκησε με 1-0 την Ναντ και για πρώτη φορά βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο πριγκιπάτο έχει σημειώσει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νίκες της ήρθαν στους τελευταίους δύο αγώνες. Η Λυών  νίκησε 2-1 την Γκινγκάμπ. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρείς ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading