Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού στο Europa League

Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του Europa League έμαθαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καθώς ολοκληρώθηκε η κλήρωση της UEFA στο Μονακό.

propoli

Τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύο «θηρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Τσέλσι, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν με τη Μίλαν.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στο Λονδίνο. Έτσι, μετά τις Άρσεναλ και Τότεναμ, στο δρόμο του θα βρεθεί η Τσέλσι, στον 12ο όμιλο.

Πέραν της αγγλικής ομάδας, οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν αντιμέτωποι και με την Μπάτε Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία, καθώς και με την ουγγρική Βίντι, την οποία είχε αποκλείσει η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός τέθηκε επικεφαλής στον έκτο όμιλο, στον οποίο κληρώθηκαν, επίσης, η ιταλική Μίλαν, η ισπανική Μπέτις και Ντουντελάνζ, από το Λουξεμβούργο.

Θεωρητικά, τουλάχιστον, η τύχη δε χαμογέλασε στην ελληνική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις κόντρα στους Μιλανέζους και τους Σεβιγιάνους.

Loading