Ολλανδία: Στα «κόκκινα» Άγιαξ και Αϊντχόφεν

Κορυφώνεται η μάχη του Άγιαξ με την Αϊντχόφεν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ολλανδία. Ο «Αίαντας» προέρχεται από πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League ενώ η Αϊντχόφεν θα υποδεχτεί την επικίνδυνη Ντεν Χάαγκ.

propoli
ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Εντός έδρας η Χέρακλες έχει δέκα νίκες και πέντε ήττες. Η Χέρενφεν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γκρόνιγκεν. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΕΜΜΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Εντός έδρας η Έμμεν μετρά μόλις τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, παλεύοντας για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Εκτός έδρας η Ουτρέχτη έχει έξι νίκες, έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ουτρέχτη.

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΓΙΑΞ

Πέντε νίκες στους τελευταίους πέντε εντός έδρας αγώνες μετρά η Γκρόνινγκεν. Ο Άγιαξ μετά την πρόκριση στους «4» του Champions League θέλει νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΦΙΤΕΣΕ – ΤΣΒΟΛΕ

Εντός έδρας η Φίτεσε έχει απολογισμό οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα. Η Τσβόλε έχασε από την Βίλεμ με 3-0. Μακριά από το γήπεδό της έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Φίτεσε.

ΦΕΝΛΟ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Εντός έδρας η Φένλο μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Ντε Γκράαφστσαπ, εκτός έδρας, έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΒΙΛΕΜ

Η Εξέλσιορ έχει πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η Βίλεμ επικράτησε με 2-0 κόντρα στην Ζβόλε, ενώ εκτός έδρας έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Βίλεμ.

ΣΙΤΑΡΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Στο γήπεδό της η Σιτάρντ έχει απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εκτός έδρας η Μπρέντα μετράει μόλις μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δώδεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σιτάρντ.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Δεκατέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία έχει στο «σπίτι» της η Αϊντχόφεν. Απέναντί της θα βρει την Ντεν Χάαγκ η οποία εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ και GOAL/GOAL.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Στο Ρότερνταμ η Φέγενορντ είναι πανίσχυρη έχοντας δεκατρείς νίκες και δυο ήττες. Η Άλκμααρ γνώρισε απρόσμενη ήττα με 2-3 από την Ντεν Χάαγκ, ενώ έχει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ και GOAL/GOAL.

Loading