INTIME

Ολυμπιακός: Αναβολή στην απολογία του Σισέ, κανονικά με ΑΕΚ

Με τον Πάπε Σισέ θα παραταχθεί τελικώς ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλό την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η ομάδα του Πειραιά επικαλέστηκε κώλυμα του δικηγόρου τους και γι’ αυτό το λόγο, αναβλήθηκε η απολογία του ποδοσφαιριστή.

propoli

Κανονικά με τον Πάπε Σισέ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής (17/2), για το πρωτάθλημα της Super League, με την ΑΕΚ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για ανάρμοστη συμπεριφορά για τις χειρονομίες του στο τέλος του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Απολογία την επόμενη εβδομάδα

Η υπόθεση του ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί το μεσημέρι της Παρασκευής (15/2) στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν και πήραν αναβολή, λόγω επέμβασης στη μέση στην οποία έχει υποβληθεί ο δικηγόρος τους, Ιωάννης Χατζησαββάογλου. Ο Σισέ λοιπόν, θα απολογηθεί (πιθανότατα) την ερχόμενη εβδομάδα και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, εφόσον του επιβληθεί, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Ο δικηγόρος, Δημήτρης Καρπετόπουλος, μάλιστα, παρουσίασε σχετικό έγγραφο από το Ασκληπιείο Βούλας, τόνισε ότι για τον ίδιο λόγο ο Ολυμπιακός πήρε αναβολή την Πέμπτη (14/2), συμπληρώνοντας ότι δεν έχει εξουσιοδότηση για να εκπροσωπήσει τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε επίσης: Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός κρατάει την Ελλάδα στην 13η θέση

Loading