INTIME

Ολυμπιακός: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για το ματς με την Μπέτις

Δύο 48ωρα πριν τη σέντρα του Ολυμπιακός-Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 29.000. Ανοιχτά και την Τετάρτη τα εκδοτήρια.

propoli

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει δυναμικό «παρών» στο ξεκίνημα της σεζόν και αυτό θα συνεχιστεί, όπως άλλωστε αναμενόταν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στη Μπέτις. Μέχρι στιγμής, η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 29.000 και θα συνεχιστεί και την Τετάρτη όταν αναμένεται να «εξαφανιστούν» και τα τελευταία κομμάτια.

Τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη άλλωστε θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί ως και τις 6 το απόγευμα, ενώ θέση θα μπορούν να κλείσουν όσοι το επιθυμούν και μέσω ίντερνετ, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Και φθηνά εισιτήρια

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από επιστροφές εισιτηρίων του ισπανικού συλλόγου, θα υπάρχουν και λίγα φθηνά εισιτήρια για τα οποία φυσικά θα πρέπει να βιαστεί όποιος επιθυμεί να τα εξασφαλίσει.

Τέλος, την Τρίτη έφυγαν και ακόμη 200 εισιτήρια διαρκείας, με το φράγμα των 20.000 που έχει τεθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ως ο φετινός στόχος, να πλησιάζει.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ-Τσέλσι: Με 1.200 οπαδούς η αγγλική ομάδα

Loading