Ολυμπιακός: Και επίσημα ο Νάτχο για δύο χρόνια!

Την απόκτηση του Ισραηλινού διεθνή άσου, Μπίμπρας Νάτχο, ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας.

propoli

Ο 30χρονος Ισραηλινός μέσος, Μπίμπρας Νάτχο, είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους το βράδυ της Δευτέρας. Ο Νάτχο έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα Ρωσίας (2015/16).

Δείτε το ποστ:

Η καριέρα του

Ο Νάτχο εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Χάποελ Τελ Αβίβ ταυτόχρονα με τον Μπεν Σαχάρ, φτάνοντας έως την πρώτη ομάδα την σεζόν 2006–07, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο Ισραήλ. Με την πάροδο του χρόνου, ο Νάτχο κατέστη σημαντικός παίκτης για την Χάποελ και τις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ισραήλ.

Ο Νάτχο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα μπαίνοντας ως αλλαγή σε μια αναμέτρηση απέναντι στην Μακάμπι Νετάνια ΦΚ στις 18 Νοεμβρίου 2006. Το πρώτο επαγγελματικό τέρμα του Νάτχο ήταν απέναντι στην ΝΚ Σιρόκι Μπρίγιεγκ κατά τη διάρκεια του Β΄ Γύρου του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 2007–08 στο Μπλούμφιλντ Στέιντιουμ του Τελ Αβίβ. Μετά την έλευση του τεχνικού Έλι Γκούτμαν στη διάρκεια της σεζόν 2007-08, ο Νάτχο αποτέλεσε βασικό εργαλείο της ομάδας, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα για το πρωτάθλημα απέναντι στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ΦΚ στις 9 Φεβροαυρίου 2008.

Ο Νάτχο πραγματοποίησε, στη συνέχεια, σειρά πολύ καλών εμφανίσεων στα ξεκινήματα του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2009-10, βοηθώντας την Χάποελ να τερματίσει στην πρώτη θέση του Γ΄ Ομίλου, ολοκληρώνοντας την ευρωπαϊκή της παρουσία με μια ισοπαλία 0-0 και μια εκτός έδρας ήττα με σκορ 0-3 στο Τσεντράλντι Στάντιον (Καζάν). Μετά το πέρας της ευρωπαϊκής του παρουσίας με την Χάποελ μετά τον αποκλεισμό της τελευταίας με συνολικό σκορ 3-0 για την Φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ο Νάτχο πήρε μεταγραφή για την Ρουμπίν Καζάν, η οποία και ήταν υπεύθυνη για τον αποκλεισμό της προηγούμενης ομάδας του, στις 8 Μαρτίου 2010, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με το κόστος της μεταγραφής του να ανέρχεται στις €650.000.

Στη Ρουμπίν, ο Νάτχο εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ρωσικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις αναφερόταν ως ο ‘κορυφαίος ξένος’ στο ρωσικό πρωτάθλημα. Στις 28 Ιανουαρίου 2014, ο παίκτης βρέθηκε στην έδρα του ΠΑΟΚ, Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο υπογραφής συμβολαίου με την ομάδα. Καθώς τόσο το συμβόλαιό του με την Ρουμπίν Καζάν, όσο και η χορηγική του συμφωνία με την 123pame είχαν λήξει, ήταν ελεύθερος να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή. Την αμέσως επόμενη ημέρα ο Νάτχο αποκτήθηκε κι επίσημα από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών.

Loading