Ολυμπιακός: Πιθανό το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μπεν Αμόρ

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να αργεί ακόμη, ωστόσο στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχουν ετοιμάσει ήδη το πλάνο τους.

propoli

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Τυνησίας, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την περίπτωση του 26χρονου μέσου της Ετουάλ Σπορτίβ, Μοχάμεντ Μπεν Αμόρ, ο οποίος απασχόλησε την ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σήμερα Τετάρτη στην Τυνησία «ο διεθνής Μπεν Αμόρ είναι πολύ πιθανό να γίνει συμπαίκτης με τον Γιασίν Μεριά και σε επίπεδο συλλόγων, καθώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση».

«Πιθανότατα ο προορισμός του Μπεν Αμόρ θα είναι προς τον ελληνικό σύλλογο, Ολυμπιακό, στο ρόστερ του οποίου βρίσκεται και ο Γιασίν Μεριά. Ο Μπεν Αμόρ παραμένει στο στόχαστρο της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Ετουάλ Σπορτίβ προκειμένου να τον αποκτήσει» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ΜΜΕ της χώρας.

Να σημειωθεί ότι ο Μπεν Αμόρ αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αν και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σαν κλασσικό κεντρικό χαφ. Στην διεθνή του καριέρα με την Εθνική Τυνησίας έχει φορές 29 φορές τη φανέλα της και το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το έχει περάσει στη χώρα του με εξαίρεση πέρσι που αγωνίστηκε με την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα κατορθώματα του 26χρονου μέσου:

Loading