Οριστικά χωρίς Τεόντοσιτς η 12άδα της Σερβίας

Η Σερβία υπέβαλε στην FIBA τη δωδεκάδα της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αρχίζει στην Κίνα το Σάββατο (31/9). Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε δηλώσει πως ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα προλάβαινε το μεγάλο «ραντεβού» κατά 99%, όταν αναχώρησε η αποστολή της εθνικής Σερβίας από το Βελιγράδι για την Κίνα.

Πλέον, οριστικοποιήθηκε πως ο Τεόντοσιτς δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του… ούτε σε έναν αγώνα των Σέρβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεδομένη ήταν η απουσία του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην Αθήνα, στο Τουρνουά «Ακρόπολις», και χάνει και τη σεζόν με τη Μάλαγα.

propoli

Ουσιαστικά, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς διατήρησε στη δωδεκάδα τους παίκτες που είχαν ταξιδέψει στην Κίνα για τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας πριν το τζάμπολ του 4ου ομίλου, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τις Αγκόλα, Ιταλία και Φιλιππίνες.

Αναλυτικά η 12αδα:

Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροοσλαβ Ραντούλιτσα και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading