INTIME

Ουζουνίδης: «Σίγουρος για τη νίκη με τον κόσμο μας»

Την αισιοδοξία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Nova και δήλωσε βέβαιος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι και, με τη βοήθεια και του κόσμου, θα σπάσουν το αήττητο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

propoli

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Και οι δύο ομάδες σε καλή κατάσταση. Περιμένω ένα καλό ντέρμπι. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου, είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε με τον κόσμο μας τη νίκη».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα της ΑΕΚ:

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα για πολλές αλλαγές. Στη μεσαία γραμμή έχουμε καλούς παίκτες. Και στην άμυνα είμαστε καλά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε το κίνητρο να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τους ικανοποιήσουμε».

Για τη σχέση του κυριακάτικου ντέρμπι με εκείνο του α’ γύρου:

«Ήταν διαφορετικά τα πράγματα στο πρώτο ματς. Εμείς έχουμε αλλάξει πολλά στο παιχνίδι μας. Και στο πρώτο ματς είχαμε καλό παιχνίδι. Κακώς είχαμε χάσει. Ήταν τυχερός ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας αυτήν τη φορά. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό φεγγάρι και να πάνε καλά τα πράγματα για εμάς».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει σε ντέρμπι:

«Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και το καλοκαίρι κάναμε μεγάλη πρόκριση στο Champions League.Δεν ήταν μεγάλο ματς εκείνο; Θέλει να σε πάει και λίγο το παιχνίδι. Όμως παίζουμε στο σπίτι μας, θέλουμε τη νίκη, είμαστε και πίσω βαθμολογικά. Θέλουμε να έχουμε ψυχολογία, ηρεμία έρχονται και τα ματς Κυπέλλου. Είναι σημαντικό παιχνίδι για όλους μας».

Για τον Κρίστιτσιτς:

«Είναι ο μοναδικός παίκτης που είχα δώσει το «ΟΚ» και το καλοκαίρι και το χειμώνα. Είναι ένας παίκτης που τον ξέραμε τον χρειαζόμασταν. Δεν είναι στο 100% ακόμα, με τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να μπει στην ομάδα. Όλοι οι προπονητές θέλουν τους καλούς παίκτες στην ενδεκάδα, να είναι όμως στο 100%. Έχουμε καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή να είναι στην καλύτερη κατάσταση, θα δούμε, γιατί έχω στο μυαλό μου έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που θα τον δούμε».

Για τον Πρίγιοβιτς:

«Ήταν ένας παίκτης που είχε το ιδανικό τελείωμα. Τώρα παίζει ένας άλλος διαφορετικός παίκτης, με άλλα χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει περισσότερο, έγινε πιο γρήγορος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε ταχύτητα και σε πίεση χωρίς την μπάλα. Ο Άκπομ σίγουρα όμως δεν έχει τα τελειώματα του Πρίγιοβιτς».

Για τα λόγια του Μελισσανίδη:

«Θα δείξει την Κυριακή… Πάντα ο πρόεδρος εμψυχώνει την ομάδα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια και για τον προπονητή είναι πιο εύκολο να φτιάξει το κλίμα της ομάδας. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται τις συνθήκες του ντέρμπι, θεωρώ φυσιολογικό να είναι έτοιμοι».

Για το αν η νίκη με τον ΠΑΟΚ αποτελεί κυρίως θέμα γοήτρου:

«Δεν είναι θέμα γοήτρου, είναι ένα ντέρμπι, είναι οι τρεις βαθμοί, η εμπιστοσύνη. Η νίκη στο ντέρμπι σου δίνει πολλά περισσότερα. Όλα αυτά που θες να περάσεις σε μια ομάδα μπορεί να σου τα δώσει ένα ντέρμπι. Νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ δεν αισθάνεται 100% σίγουρος, είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Loading