Ο Γκασπάρ το απόγευμα (31/8) στην Αθήνα για να υπογράψει, ανακοινώθηκαν Μπενζιά-Λοβέρα

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θ` αφιχθεί το απόγευμα (31/8) ο Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος θ` αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση των πειραιωτών μέσα σε ένα 24ωρο μετά τον χθεσινοβραδυνό «γάμο» με τον Μάξι Λοβέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας λίγο μετά τις 17:00, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

propoli

Ο 26χρονος Γκασπάρ, που αγωνίζεται ως δεξί αλλά και ως αριστερό μπακ, έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Πέδρο Μαρτίνς (Γκιμαράες), ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε σε Φιορεντίνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο μεταξύ, σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση των Γιασιν Μπενζιά και Λοβέρα. Ο Mπενζιά, είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στη Σεντ Ομπέν Λεζ Ελμπέφ της Γαλλίας και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη Λιόν, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Λιλ και Φενέρμπαχτσε. Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας Κ16, Κ17, Κ18, Κ19 και Κ21 ενώ πλέον αγωνίζεται με την εθνική ανδρών της Αλγερίας. Όσον αφορά στον Λοβέρα είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1999 στη Λαγούνα Μπλάνκα της Αργεντινής και αγωνίζεται ως δεξιός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ροζάριο Σέντραλ και αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα του συλλόγου της Αργεντινής τις τελευταίες δύο σεζόν.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading