Ο Μπογιέ οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη, 2-1 τον Απόλλωνα

Στις νίκες, δίχως πάντως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, επέστρεψε η ΑΕΚ που επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ με 2-1.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση του τελικού του αγγλικού League Cup μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι

Οι κιτρινόμαυροι που προέρχονταν από την «τεσσάρα» στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσουν τις λίγες ελπίδες τους για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Ενωσης ήταν ο Μπογιέ που σκόραρε δις, την πρώτη στο 4o λεπτό με πλασέ και στο 47ο με εκπληκτικό γυριστό σουτ και ενώ βρισκόταν με πλάτη αρχικά στην εστία του Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 24′ με τον Ελ Χέλβε μετά από σοβαρό λάθος του Οικονόμου, ενώ στο 82΄ο Ριβέρο έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 και να δώσει το βαθμό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

AEK: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (46′ Λιβάια), Μάνταλος, Μπογέ (83′ Αλεφ), Πόνσε (68′ Αλμπάνης).

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Βαφέας, Ναδάλες, Οριουέλα, Κοντοές (64′ Ακόστα), Γκίνο (56′ Βάρκας), Μπεντινέλι (79′ Ριβέρο), Ντούρσο, Ρώσση, Ελ Χέλβε.

Loading