Ο Ροναλντίνιο έχει λιγότερα από 6 ευρώ στην τράπεζα!

Σε κακή οικονομική κατάσταση είναι ο Ροναλντίνιο, μετά την κατάσχεση διαβατηρίου που διέταξε το δικαστήριο του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, που αποκάλυψε ότι ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου δεν μπορούσε να πληρώσει το πρόστιμο για οικοδομικές καταστάσεις.

propoli

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρ. – Ντόρτμουντ ΕΔΩ

Τουλάχιστον αυτό λένε οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους στη Βραζιλία, υποστηρίζει το UOL Esporte. Για την είσπραξη του προστίμου, λόγω μιας καταδίκης το 2015, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, οι Αρχές της Βραζιλίας μπήκαν στους λογαριασμούς, βρίσκοντας – περίπου – 24,63 ρεάλ, δηλαδή κάτι λιγότερο από έξι ευρώ.

Συμφωνία με Nike

Ο αριθμός αυτός, όμως, φαίνεται ασυμβίβαστος με το βιοτικό επίπεδο του πρώην πρωταθλητή των Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Φλαμένγκο. Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Ροναλντίνιο ταξίδεψε στην Κίνα και στην Ιαπωνία για διαφημιστικές υποχρεώσεις του.

Τον τελευταίο καιρό, επίσης, βρέθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής, όπως φαίνεται στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η Nike ξεκίνησε μια σειρά παπουτσιών με το όνομά του, η οποία, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη της Βραζιλίας, θα έπρεπε να του αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Δείτε επίσης: Σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα του Champions League

Loading