«Ο Σολδάνο δεν απασχολεί άλλο τον Ολυμπιακό»

Η περίπτωση της μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο δεν απασχολεί, πλέον, τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» προς τη Ουνιόν Σάντα Φε.

propoli

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (27/12) οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τη διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε ότι οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού δεν θα προχωρήσουν άλλο.

Ο λόγος της απόσυρσης

Ο λόγος που οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους έχει να κάνει με την τακτική του προέδρου του συλλόγου της Αργεντινής στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ως γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες οι δύο πλευρές συζητούσαν με σκοπό να τα βρουν για να προχωρήσει η υπόθεση, ωστόσο, οι παράγοντες της Ουνιόν άλλαζαν διαρκώς τις απαιτήσεις τους, γεγονός που ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να διακόψουν κάθε επαφή μαζί τους.

«Σολδάνο τέλος. Δεν υπάρχει πλέον συζήτηση, αφού η ομάδα του και ο πρόεδρός της συνεχίζουν τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του», τόνιζαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και, πλέον, θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Το συμβόλαιο του Σολδάνο λήγει το 2019 και ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να το ανανεώσει. Αυτό σημαίνει, πως από την 1η Ιανουαρίου ο 24χρονος άσος θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της η ομάδα της Αργεντινής.

Loading