Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Τσιτσιπά μετά τη μεγάλη νίκη

Αναφερόμενο στη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αποθεώνει τον έλληνα τενίστα για τις επιδόσεις του.

propoli

«Η αποκάλυψη που ακούει στο όνομα Τσιτσιπάς, κάνει τον Τζόκοβιτς να υποφέρει» αναφέρει στο τίτλο του τηλεγραφήματός του το πρακτορείο και εντός του κειμένου προσθέτει πως «αν και δεν έχει κερδίσει κανένα τίτλο, ο Έλληνας, Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε αίσθηση στον 3ο γύρο του Masters του Τορόντο, αποκλείοντας το πρώην Νο1 του κόσμου και πρόσφατο νικητή του Γουίμπλετον, Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας ήδη αφήσει εκτός του Νο8, Ντομινίκ Τιμ στον προηγούμενο γύρο».

«Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και τη χώρα μου» τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, ο Στ. Τσιτσιπάς, που βρίσκεται ήδη για έβδομη φορά αυτή τη σεζόν σε ημιτελικό. «Δίνω στην Ελλάδα μια μεγαλύτερη θέση στον κόσμο του τένις, είμαι σίγουρος ότι θα κάνω την οικογένειά μου περήφανη και όλους τους ανθρώπους που με παρακολουθούν, τον προπονητή, τον μπαμπά μου. Ήταν μια συναισθηματική νίκη. Δεν αισθάνθηκα τόσο πολύ συναίσθημα μετά από μια νίκη και αυτή είναι η κορυφαία της καριέρας μου» πρόσθεσε.

Στον επόμενο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα βρει στον δρόμο του, τον 21χρονο Αλεξάντρ Ζβέρεφ, έναν ακόμη ικανό εκπρόσωπο της νέας γενιάς του αθλήματος.

Τζόκοβιτς: «Το άξιζες φίλε μου»

Από την άλλη πλευρά αποθεωτικό ήταν και το σχόλιο του Νόβακ Τζόκοβιτς σε φωτογραφία που ανάρτησε ο Έλληνας πρωταθλητής στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«You deserved it, file mou», δηλαδή… «Το άξιζες, φίλε μου» του έγραψε συγκεκριμένα.

Loading