Ο Χαλκ Χόγκαν ξαναμπαίνει στο Hall of Fame του WWE

Ο μεγάλος αθλητής στον χώρο της αμερικανικής πάλης, Χαλκ Χόγκαν το 2015 βγήκε από το Hall of Fame του WWE καθώς κατά την διάρκεια ενός βίντεο έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο.

propoli

Τρία χρόνια αργότερα, η Ομοσπονδία αποφάσισε ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία μετά από «πολυάριθμες συγγνώμες και τη συνεργασία του με τους νέους που τους βοηθά να μάθουν από το λάθος του».

Ο Χόγκαν όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν «προσεύχονταν γι’ αυτή τη μέρα»

Το Hall of Fame του WWE διαθέτει πάνω από εκατό θρύλους της πάλης, καθώς ανθρώπους που σχετίζονται με την Παγκόσμια Ψυχαγωγία, όπως ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο το 2015 η Ομοσπονδία έκοψε τους δεσμούς της με τον διάσημο Χαλκ Χόγκαν.

Ο παλαιστής του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Τέρι Μπολέα, βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όταν η δημοσίευση ενός βίντεο σεξ, ακούστηκε ένα ηχογραφημένο ρατσιστικό σχόλιο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα στο βίντεο ο Χόγκαν ακούστηκε να λέει πως «υποθέτω ότι είμαστε όλοι λίγο ρατσιστές», ενώ λίγο αργότερα αποκάλεσε το περιστατικό που σημειώθηκε το 2007 ως «το μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του.

Το WWE τερμάτισε το συμβόλαιο που είχε με τον Χόγκαν, ενώ παρά την απολογία του η Ομοσπονδία αφαίρεσε όλες τις αναφορές του από την ιστοσελίδες της.

Ο 64χρονος έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην πάλη το 1977 και εισήχθη στο Hall of Game το 2005 από τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Και αφού τον επανέφερε στελέχη του WWE τόνισαν ότι «αυτή η δεύτερη ευκαιρία ακολουθεί τις πολυάριθμες συγγνώμες αλλά και τον εθελοντισμό του Χόγκαν να συνεργαστεί με νέους ανθρώπους που τους βοηθά να μάθουν από το λάθος του».

Loading