INTIME

Πάρτι τίτλου για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 3-1 τον Ολυμπιακό!

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μετά την εμφατική νίκη του επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα με 3-1.

propoli

Ο «Δικέφαλος» θα χάσει τον πρώτο τίτλο του μετά από 34 χρόνια μόνο με… αυτοκτονία, καθώς διεύρυνε στους εννέα βαθμούς τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους», ενώ υπερτερεί και στην ισοβαθμία.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά στο ντέρμπι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με εντυπωσιακό σουτ του Βιεϊρίνια, βάζοντας «φωτιά» στην κερκίδα και «κόβοντας τα πόδια» των αντιπάλων τους.

Στο 19’ ο Μπίσεσβαρ έκανε το 2-0, ενώ στο 82’ ο Άκπομ έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενουμένων, γράφοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει στο 88’ με τον Ποντένσε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80’ Γιαννούλης), Σάχοφ (53’ Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (84’ Πέλκας), Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο (46’ Καμαρά), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (46’ Ντίας), Γκερέρο, Φορτούνης (76’ Χασάν).

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα, από τη ζωντανή μετάδοση του Politik.

Loading