Πήρε “φωτιά” η Μπουντεσλίγκα

Η ισοπαλία της Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε «φωτιά» στη Μπουντεσλίγκα, με την Μπάγερν να βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από την κορυφή του πρωταθλήματος, από την οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς.

propoli

Οι Βαυαροί υποδέχονται την πάντα επικίνδυνη Χέρτα, ενώ η Ντόρτμουντ την επίσης επικίνδυνη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές είναι η Βέρντερ Βρέμης που ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Χέρτα. Στο γήπεδο της έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Στουτγκάρδη έχει ξεχάσει πότε νίκησε τελευταία φορά καθώς ηττήθηκε και από την Λειψία με 1-3. Μακριά από την έδρα της έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και εννέα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Βέρντερ Βρέμης και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Γκλάντμπαχ ήρθε ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είχε το απόλυτο στην έδρα της πριν ηττηθεί την προηγουμένη αγωνιστική με 0-3 από την Χέρτα. Πλέον ο απολογισμός της είναι εννέα νίκες και μια ήττα. Η Βόλφσμπουργκ νίκησε 3-0 την Μάιντζ. Είναι πολύ δυνατή μακριά από το γήπεδό της έχοντας έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΜΑΪΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ

Η γηπεδούχος Μάιντζ έχασε με 3-0 από την Βόλφσμπουργκ. Στην έδρα της είναι αποτελεσματική καθώς έχει σημειώσει  τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Σάλκε φέτος είναι αλλοπρόσαλλη. Προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της με 0-0 κόντρα στην Φράιμπουργκ. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μάιντζ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Νίκη με ανατροπή για την Μπάγερν με 2-3 απέναντι στην Άουκσμπουργκ. Στο Μόναχο έχει σημειώσει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Χέρτα έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Βέρντερ Βρέμης. Μακριά από το Βερολίνο έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη Μπάγερν και Goal/goal.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 για την Φράιμπουργκ κόντρα στην Σάλκε. Στο γήπεδο της είναι αρκετά αποτελεσματική έχοντας τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Άουκσμπουργκ έχασε με 2-3 από την Μπάγερν (προηγήθηκε με 2-1). Εκτός έδρας έχει σημειώσει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Ήττα με 2-0 από την Λεβερκούζεν γνώρισε η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Στην έδρα της δεν έχει ισοπαλία, για αυτό ο απολογισμός της είναι πέντε νίκες και έξι ήττες. Η Νυρεμβέργη πήρε απρόσμενη ισοπαλία 0-0 με την Ντόρτμουντ. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες. Μακριά από το γήπεδο της έχει απολογισμό δυο ισοπαλία και οκτώ ήττες! Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Φουρτούνα Ντίσελντορφ.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Ήττα με 3-0 από την Χόφενχαϊμ για το Αννόβερο, το οποίο εντός έδρας έχει πολλές αδυναμίες και φτωχές επιδόσεις με τρείς νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες. Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Γκλάντμπαχ. Μακριά από το γήπεδο της έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

ΛΕΙΨΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Νίκη για την Λειψία με 1-3 επί της Στουτγκάρδης. Στην έδρας της έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, αλλά δεν νίκησε στους τελευταίους δυο αγώνες. Η Χόφενχαϊμ προέρχεται από νίκη κόντρα στο Αννόβερο. Μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ και Goal/goal.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Μπορούσια «σκόνταψε» στη Νυρεμβέργη και έμεινε στο 0-0. Στο γήπεδο της είναι αήττητη με εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιπλέον διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Λεβερκούζεν νίκησε 2-0 την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

Loading