Χρυσή η Παγωνάκη, 2η η Βασιλακάκου

Σάρωσε τα μετάλλια το ελληνικό ταεκβοντό στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών-Πυροσβεστών που έγιναν στην Κίνα. Η Αστυνόμος Β` Σαραντούλα Παγωνάκη κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας των -67 κιλών, ενώ δεύτερη ήταν η Αστυφύλακας Μαρία Βασιλακάκου στα +67 κιλά.

propoli

Να θυμίσουμε ότι η αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Ορεστιάδας και μητέρα τεσσάρων παιδιών, Σαραντούλα Παγωνάκη πριν από 11 μήνες είχε πάρει την πρώτη θέση και στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Αστυνομικών-Πυροσβεστών που έγινε στην Ισπανία, ενώ για την Μαρία Βασιλακάκου αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της σε αγώνες. Προπονήτρια τους είναι η Μαρία Καρπαθάκη, πρωταθλήτρια κόσμου το 1997 στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες.

«Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ., μπράβο στη “χρυσή” Σαραντούλα Παγωνάκη, στην “ασημένια” Μαρία Βασιλάκου και στην προπονήτριά τους Μαρία Καρπαθάκη, για τα μετάλλια στους Παγκόσμιους Αγώνες Taekwondo Αστυνομικών – Πυροσβεστών στην Κίνα », έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο twitter αναφερόμενος στις επιτυχίες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading