ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως η πλευρά του Ερασιτέχνη παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία και αναφέρει πως η συνέχεια θα «παιχτεί» στα δικαστήρια.

propoli

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ερασιτέχνης απέστειλε εξώδικο προς την «πράσινη» ΠΑΕ, καταγγέλλοντας την αρχική σύμβαση του 2013 και παράλληλα ζητώντας τα κλειδιά της Λεωφόρου.

Η απάντηση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, ήρθε το βράδυ της ίδιας μέρας με ανακοίνωση μέσω της οποίας υποστηρίζει πως ο Α.Ο. βάζει εμπόδια που δημιουργούν κινδύνους για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο».

Loading