INTIME

ΠΑΟΚ: Ένα μήνα εκτός ο Ελ Καντουρί – Η αποστολή ενόψει Πανιωνίου

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των γιατρών του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στο ντέρμπι με τον Άρη και ως εκ τούτου θα υποχρεωθεί να μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

propoli

Το παρήγορο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι ο Λέο Ζαμπά γλίτωσε τα χειρότερα. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έδειξε ότι έχει υποστεί μία κάκωση στον τετρακέφαλο. Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (27/2) με τον Πανιώνιο, αλλά έχει βάσιμες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (3/3) με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής από τη ρεβάνς με τους Νεοσμυρνιώτες έμεινε και ο Μαουρίσιο, για προληπτικούς λόγους. Ο Βραζιλιάνος είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο λαιμό κόντρα στον Άρη και συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Ως εκ τούτου, ο Λουτσέσκου αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Επίσης, εκτός έμεινε, για να πάρει «ανάσες», ο Φερνάντο Βαρέλα, όπως και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Ροντρίγκο Ρέι. Σταθερά εκτός οι Κάνιας, Μαλεζάς, Χατσερίντι και Καρέλης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.

Loading