ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Ροντρίγκο Σοάρες (vd)

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αφιχθεί μέσα στις επόμενες ώρες ο Ροντρίγκο Σοάρες, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

propoli

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς, αφήνοντας έτσι στα… κρύα του λουτρού τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που επίσης κινούνταν για την απόκτησή του.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι 26 ετών και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Άβες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς κατέγραψε στο ενεργητικό του τέσσερα γκολ και έξι ασίστ σε 33 αγώνες. Συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις, είχε τέσσερα γκολ και εννέα ασίστ σε 41 αναμετρήσεις.

Στα θετικά στοιχεία του Βραζιλιάνου, που έκαναν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε συμφωνία μαζί του, είναι αφενός η καλή ηλικία του ποδοσφαιριστή και τα στοιχεία που έδειξε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αφετέρου το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί, εν ανάγκη, και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ως εκ τούτου, μπορεί να καλύψει την πτέρυγα με τον Γιαννούλη, μέχρις ότου αποθεραπευθεί και επιστρέψει στα γήπεδα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Σοάρες, σε δράση:

Διαβάστε ακόμη: Οριστικά χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο Copa America!

Loading