ΠΑΟΚ: Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το γήπεδο

Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία παραχωρείται στον ΠΑΟΚ για 99 χρόνια έκταση 29.284 τ.μ., ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να κατασκευάσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης νέο γήπεδο.

propoli

Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ και του Ποταμιού, που δήλωσαν «παρών», διευκρινίζοντας πάντως ότι τάσσονται υπέρ της κατασκευής των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του «Δικεφάλου».

Την τροπολογία υποστήριξαν νωρίτερα τόσο η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελος, και η υφυπουργός Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Πέρασε το νομοσχέδιο

Η συγκεκριμένη τροπολογία συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης», το οποίο επίσης υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι, ενώ καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Διαβάστε ακόμη: «Εκτοξεύονται» τα έσοδα του Τσιτσιπά

Loading