Παρελθόν ο Χατσερίδης, προς μεταγραφή ο Χατζηϊσαϊας

Παρελθόν Χατσερίδης, προς μεταγραφή Χατζηϊσαϊας. Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Εβγκέν Χατσερίντι, που στον ένα χρόνο της παραμονής του στον πρωταθλητή Ελλάδας, …. Παρελθόν Χατσερίδης, προς μεταγραφή Χατζηϊσαϊας. Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Εβγκέν Χατσερίντι, που στον ένα χρόνο της παραμονής του στον πρωταθλητή Ελλάδας, …. ροη

propoli
Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Εβγκέν Χατσερίντι, που στον ένα χρόνο της παραμονής του στον πρωταθλητή Ελλάδας, είχε μικρή συμβολή και παρουσία.

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε τη συναινετική λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από 18/07/2019, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ σήμερα το μεσημέρι, με την οποία κλείνει οριστικά για τον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο Χατσερίντι, έναν χρόνο μετά την έλευσή του στην Τούμπα.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ουκρανός στόπερ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 11 επίσημα παιχνίδια και γρήγορα τέθηκε στο περιθώριο από τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη Ρίζεσπορ ο Χατζηισαΐας

Στο μεταξύ στο δρόμο μεταγραφής στην Τουρκία βρίσκεται ο επίσης κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Χατζηισαΐας. Η Ρίζεσπορ έχει καταθέσει πρόταση για τον  στόπερ στον ΠΑΟΚ και πλέον, αυτό που απομένει είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή του στην τούρκικη ομάδα.

Ο Χατζηισαΐας, αν και δηλώθηκε κανονικά στον “ασπρόμαυρο” πάγκο για το φιλικό με την Άντερλεχτ, δεν αγωνίστηκε, και αναμένεται να αναχωρήσει ίσως και αύριο για την Τουρκία.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του ΠΑΟΚ. Με τον Ουκρανό. Ποδοσφαιριστή Εβγκέν Χατσερίντι. Που στον ένα χρόνο της παραμονής του στον πρωταθλητή Ελλάδας, είχε μικρή συμβολή και παρουσία. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε τη συναινετική λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από 18/07/2019, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ σήμερα το μεσημέρι, με την οποία κλείνει οριστικά για τον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο Χατσερίντι, έναν χρόνο μετά την έλευσή του στην Τούμπα.
Σε αυτό το διάστημα, ο Ουκρανός στόπερ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 11 επίσημα παιχνίδια και γρήγορα τέθηκε στο περιθώριο από τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Στο μεταξύ στο δρόμο μεταγραφής στην Τουρκία βρίσκεται ο επίσης κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Χατζηϊσαίας. Η Ρίζεσπορ έχει καταθέσει πρόταση για τον  στόπερ στον ΠΑΟΚ και πλέον, αυτό που απομένει είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή του στην τούρκικη ομάδα. Ο Χατζηϊσαΐας, αν και δηλώθηκε κανονικά στον “ασπρόμαυρο” πάγκο για το φιλικό με την Άντερλεχτ, δεν αγωνίστηκε, και αναμένεται να αναχωρήσει ίσως και αύριο για την Τουρκία.

Loading