Ο τερματοφύλακας «τραυματίζεται», όταν οι συμπαίκτες μπορούν να φαν στο Ραμαζάνι

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Τυνησίας που θα πάρει μέρος στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουν βρει προφανώς έναν έξυπνο τρόπο για να καταπολεμήσουν την κούραση καθώς διανύουμε τον μουσουλμανικό ιερό μήνα του Ραμαζανιού.

propoli

Συγκεκριμένα σε φιλικούς αγώνες εναντίον της Πορτογαλίας και της Τουρκίας, ο τερματοφύλακας Μουέζ Χάσεν υποδύεται τον τραυματία λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα (πριν από αυτό το διάστημα οι μουσουλμάνοι που τιμούν το Ραμαζάνι απαγορεύεται να πιουν ακόμη και νερό) με αποτέλεσμα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ.

Καθώς πέφτει στο έδαφος και δέχεται την ιατρική περίθαλψη, οι συμπαίκτες του σπεύδουν στον πάγκο προκειμένου να πιουν νερό και να φάνε διάφορα σνακ. Και αυτό έφερε άμεσα αποτελέσματα.

Απέναντι στην Πορτογαλία μέχρι την διακοπή οι Τυνήσιοι ήταν πίσω στο σκορ με 2-1, ωστόσο έξι λεπτά μετά τη διακοπή και τον τραυματισμό του Χάσεν, ισοφάρισαν και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2.

Μέρες αργότερα απέναντι στην Τουρκία, ο Χάσεν «χτύπησε στην πλάτη». Και πάλι οι συμπαίκτες του επανέλαβαν το γεγονός. Και αυτός ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2.

Ούτε λέξη από την Ομοσπονδία αλλά και τον Χάσεν

Οι ειδικοί της Τυνησίας καθόρισαν τον χρονοδιάγραμμα των τραυματισμών του τερματοφύλακα στο δεύτερο ημίχρονο και των δύο αγώνων. Συγκεκριμένα στο 58’ και στο 49’ του παιχνιδιού αντίστοιχα.

Ωστόσο ούτε ο Χάσεν ούτε και η τυνησιακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχουν σχολιάσει ακόμη το γεγονός των δύο τραυματισμών.

Γι’ αυτό και όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον τερματοφύλακα της ομάδας, στο επόμενο φιλικό που είναι προγραμματισμένο στις 9 Ιουνίου με αντίπαλο την Ισπανία.

Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τους Βορειοαφρικανούς είναι προγραμματισμένος για τις 18 Ιουνίου στον αγώνα κατά της Αγγλίας, οπότε και το Ραμαζάνι θα έχει τελειώσει.

Πηγή: BBC

Loading