Πορτογαλία: Σε ένα «θαύμα» ελπίζει η Πόρτο

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ο τίτλος στην Πορτογαλία. Η Πόρτο ελπίζει σε θαύμα αφού θέλει νίκη στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την ίδια στιγμή η Μπενφίκα να χάσει στην έδρα της από τη Σάντα Κλάρα. Μάχη για την παραμονή δίνουν Τσάβες και Τοντέλα, που ισοβαθμούν.

propoli
ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Ήττα για τη Μαρίτιμο από την Πορτιμονένσε με 3-2. Έχει πέντε συνεχόμενες νίκες εντός έδρας. Η Μποαβίστα νίκησε την Μπράγκα με 4-2. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μαρίτιμο.

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Βαριά ήττα για την Μπελενένσες από την Γκιμαράες με 5-1. Έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η Νασιονάλ ηττήθηκε με 0-4 από την Πόρτο και υποβιβάστηκε. Η επιλογή είναι: Νίκη για Μπελενένσες.

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Νίκη για τη Μορεϊρένσε με 0-1 επί της Τσάβες. Εύκολη νίκη για την Γκιμαράες με 5-1 κόντρα στην Μπελενένσες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Μπενφίκα που επικράτησε με 2-3 της Ρίο Άβε. Με ισοπαλία ή νίκη κατακτά το πρωτάθλημα. Η Σάντα Κλάρα προέρχεται από ισοπαλία με 4-4 απέναντι στη Φεϊρένσε. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπενφίκα και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ

Ήττα για την Μπράγκα με 4-2 από την Μποαβίστα. Η Πορτιμονένσε νίκησε δύσκολα με 3-2 την Μαρίτιμο. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΟΡΤΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

Άνετη επικράτηση με 0-4 για την Πόρτο κόντρα στη Νασιονάλ. Επιβάλλεται να νικήσει και την ίδια στιγμή να περιμένει ήττα της Μπενφίκα για να κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του Europa League. Η επιλογή είναι: Νίκη Πόρτο και OVER 2.5 ΓΚΟΛ

ΤΟΝΤΕΛΑ – ΤΣΑΒΕΣ

Σπουδαία ισοπαλία για την Τοντέλα με 1-1 απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία και υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Τσάβες. Η Τσάβες έχασε με 1-2 από την Σετουμπάλ. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τοντέλα

ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΑΒΕΣ

Ισοπαλία με 4-4 για τη Φεϊρένσε κόντρα στη Σάντα Κλάρα. Η Άβες προέρχεται από ήττα με 0-1 κόντρα στη Μορεϊρένσε. Εκτός έδρας έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία

Loading