Προκριματικά Euro 2020: Ακάθεκτη η Γερμανία

Η Βόρεια Ιρλανδία έχει ξεκινήσει με δυο νίκες στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 και έχει δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης. Για να συνεχίσει ανάλογα χρειάζεται νίκη μέσα στο Ταλίν, απέναντι στην αψυχολόγητη Εσθονία.

propoli

Η Γερμανία λογικά θα καταφέρει να περάσει νικηφόρα και από το Μινσκ. Λογικά δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στην Λευκορωσία.

ΕΣΘΟΝΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Η Εσθονία δεν έχει σταθερότητα στα αποτελέσματά της. Έχει να επιδείξει επιτυχίες ενώ σε άλλα παιχνίδια εμφανίζεται αδύναμη να επικρατήσει απέναντι και σε ασθενέστερους αντιπάλους. Πρόσφατα νίκη με 1-0 το Γιβραλτάρ σε φιλική αναμέτρηση. Εντός έδρας, στους τελευταίους έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Βόρεια Ιρλανδία έχοντας δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Επικράτησε με 2-0 επί της Εσθονίας και με 2-1 κόντρα στη Λευκορωσία. Δείχνει πειθαρχημένη ομάδα που μπορεί να κερδίζει αγώνες αυτού του βαθμού δυσκολίας. Δεν υπάρχει ισοπαλία στην προϊστορία των αγώνων με την Εσθονία. Η επιλογή είναι: Goal/goal.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δυο ήττες σε ισάριθμους αγώνες έχει η Λευκορωσία στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του Euro 2020. Έχασε με 4-0 από την Ολλανδία και 2-1 από τη Βόρεια Ιρλανδία. Έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και είναι επιρρεπής στο γκολ. Η Γερμανία, μετά από μια εντυπωσιακή νίκη με 2-3 επί της Ολλανδίας, απέκτησε με το «καλημέρα» προβάδισμα πρόκρισης. Τα «πάντσερ» δεν πρόκειται να συναντήσουν δυσκολίες στο Μινσκ. Η επιλογή είναι: Νίκη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ για Γερμανία.

Loading