Προκριματικά Euro 2020: Δοκιμασία για τη Γαλλία

Πρώτη δύσκολη δοκιμασία για τη Γαλλία που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τουρκία, στον 8ο όμιλο των προκριματικά του Euro 2020. Με θετικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι θα αποκτήσουν προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

propoli
ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Εύκολη νίκη επί της Ανδόρας με 0-2 αλλά συντριβή από τους παγκόσμιους πρωταθλητές (Γαλλία) με 4-0 για την Ισλανδία. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι αποτελούν μια υπολογίσιμη δύναμη η οποία μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Η Αλβανία ηττήθηκε από την Τουρκία με 0-2 και αυτόματα έκανε δύσκολο το έργο της. Ακολούθησε η εύκολη νίκη με 0-3 στην Ανδόρα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ισλανδία.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΑΝΔΟΡΑ

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν υψηλές βλέψεις στον όμιλο. Οι Μολδαβοί δέχτηκαν οκτώ γκολ σε δυο αναμετρήσεις (4-0 με Τουρκία και 1-4 με Γαλλία). Η Ανδόρα έχασε εκτός έδρας με 0-2 και 0-3 από Ισλανδία και Αλβανία αντίστοιχα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μολδαβία.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Από την αρχή της διοργάνωσης η Γαλλία έδειξε ότι δεν αστειεύεται και νίκησε με 4-0 την Ισλανδία και 1-4 την Μολδαβία. Είναι η ομάδα που λογικά θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Τουρκία έχει και αυτή δυο νίκες με 0-2 επί της Αλβανίας και 4-0 κόντρα στην Μολδαβία. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading