Προκριματικά Euro 2020: Καυτή έδρα το Ζάγκρεμπ

Αμφίρροπος ο 8ος όμιλος στα προκριματικά του Euro 2020 και αυτό φάνηκε από τις πρώτες δυο αγωνιστικές. Η συνέχεια αναμένεται εξίσου δύσκολη καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στον πέμπτο όμιλο διεκδικούν την πρόκριση. Το Αζερμπαϊτζάν αναζητάει την πρώτη του νίκη προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια να είναι ανταγωνιστικό.

propoli
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Απρόσμενη ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία γνώρισε η Κροατία. Όμως μετά τη νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν δεν θέλουν να έχουν άλλες απώλειες και ειδικότερα εντός έδρας. Οι Κροάτες είναι αήττητοι κόντρα στην Ουαλία καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Τελευταία φορά που έχασαν στο Ζάγκρεμπ ήταν σε φιλικό αγώνα με το Μεξικό (1-3) το 2014. Η Ουαλία επικράτησε με 1-0 της Σλοβακίας. Στο Nations League δεν τα πήγε όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται για μια μαχητική ομάδα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Κροατία και GOAL/GOAL.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ήττα με 2-1 για το Αζερμπαϊτζάν από την Κροατία. Οι Αζέροι θέλουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο κόντρα στην Ουγγαρία. Ωστόσο σε πέντε αγώνες (επίσημους και φιλικούς) δεν έχουν νίκησε ποτέ τους Μαγυάρους. Η Ουγγαρία πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κροατίας και με ένα «διπλό» απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον πέμπτο όμιλο. Έχασε στην πρεμιέρα από την Σλοβακία με 2-0. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading