Προχωρούν με νίκες Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν

Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ δίνουν μάχη για τη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Το δικό τους αγώνα για την παραμονή στην Α’ κατηγορία της Γαλλίας δίνουν Καέν και Ντιζόν.

propoli
ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΥΩΝ

Εντός έδρας η Μπορντό έχει απολογισμό επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μακριά από την έδρα της η Λυών έχει έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΑΜΙΑΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη για την Αμιάν καθώς έχασε με 3-2 από τη Ναντ. Το Στρασβούργο ηττήθηκε από τη Μονπελιέ με 1-3. Η επιλογή είναι: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΝΖΕ – ΡΕΜΣ

Στην έδρα της η Ανζέ έχει πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μακριά από το γήπεδό της η Ρεμς έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και οκτώ ισοπαλίες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΚΑΕΝ – ΝΤΙΖΟΝ

Σημαντική νίκη με 0-1 για την Καέν στην έδρα της Νις. Η Ντιζόν παλεύει για την παραμονή της και προέρχεται από νίκη με 3-2 επί της Ρεν. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΛΙΛ – ΝΙΜ

Στην έδρα της η Λιλ έχει απολογισμό δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Εκτός έδρας η Νιμ έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λιλ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΝΙΣ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Στη Νίκαια η Νις έχει απολογισμό οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Γκινγκάμπ έχασε από τη Μαρσέιγ με 1-3. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Νις.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Στο γήπεδό της η Σεντ Ετιέν έχει έντεκα νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός έδρας η Τουλούζ έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Σεντ Ετιέν.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΑΝΤ

Εντός έδρας η Μαρσέιγ μετράει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Μακριά από την έδρα της η Ναντ έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μαρσέιγ.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σημαντική νίκη με 1-3 στο Στρασβούργο για τη Μονπελιέ. Η Παρί, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα, «κατέβασε» ταχύτητα. Εκτός έδρας έχει έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Goal/Goal.

ΡΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Στην έδρα της η Ρεν μετράει επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μακριά από το Πριγκιπάτο η Μονακό έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ

Loading