INTIME

Πόλο: Η Ελλάδα διέσυρε την Τουρκία με… 27-1!

Χωρίς να συναντήσει ουδεμία αντίσταση από την αντίπαλό της, η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε με τα δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο της Βαρκελώνης, «διαλύοντας» το αντίστοιχο συγκρότημα της Τουρκίας με το εντυπωσιακό 27-1.

propoli

Πλέον το ενδιαφέρον για τους Έλληνες στο πλαίσιο του Γ’ ομίλου του τουρνουά στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/7) με αντίπαλο την Ολλανδία και κυρίως στο ντέρμπι της Παρασκευής (20/7) με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία.

Και όλα αυτά να φανταστεί κανείς ότι προήλθαν από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα της Ελλάδας στο παιχνίδι που χρειαζόταν αποτελεσματικότητα για να μπορέσει να πάρει μπρος. Στο πλαίσιο αυτό η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 5-1, καθώς ο Σονμέζ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της Τουρκίας σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Οι διεθνείς δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει ο δείκτης του σκορ στο 12 – 1 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, ενώ συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, η Εθνική μας ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της στο υπόλοιπο του αγώνα τελειώνοντας τα άλλα δύο οκτάλεπτα με 0-6 και 0-9 αντίστοιχα για να φτάσουμε στο εντυπωσιακό 27-1.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Τουρκία): 1-5, 0-7, 0-6, 0-9

Loading