Ράμος: «Δεν φεύγω από την Ρεάλ, θα σταματήσω εδώ το ποδόσφαιρο»

Την παραμονή του στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την άκρως δελεαστική πρόταση που είχε από ομάδα της Κίνας, ανακοίνωσε σήμερα ο Σέρχιο Ράμος.

propoli

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα (30/05) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο αρχηγός της «Βασίλισσας της Ευρώπης» ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να «συνταξιοδοτηθεί» στο σύλλογο.

Ο Ράμος ζήτησε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μετά την δήλωση του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε ραδιόφωνο της Μαδρίτης την περασμένη Δευτέρα (27/05), σύμφωνα με την οποία ο διεθνής άσος του αποκάλυψε την πρόταση από ομάδα της Κίνας για να «μετακομίσει» ως ελεύθερος.

«Υπήρξε η πρόταση, αλλά δεν θα άφηνα την Ρεάλ για κανένα ποσό, ούτε ως ελεύθερος. Αγαπώ αυτή την ομάδα και θέλω να αποσυρθώ εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ράμος και συνέχισε: «Δεν θέλω να φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα έλεγα ότι το όνειρό μου είναι να σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ. Πολλές ιστορίες έχουν ακουστεί για μένα, οπότε θέλησα να ξεκαθαρίσω κάθε αμφιβολία γύρω από εμένα.»

Loading