Ρεχάγκελ: «Θέλω να πάρει το Μουντιάλ η Γερμανία»

Να κερδίσει το Μουντιάλ η Γερμανία ευχήθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής, υπό της οδηγίες του οποίου το 2004 η Ελλάδα κατέκτησε το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας, μίλησε στον Arena Fm για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την εθνική μας ομάδα, αλλά και το Μουντιάλ.

propoli

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα δω τους παίκτες μου ξανά, χαίρομαι πολύ που είμαι στην Ελλάδα. Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι εδώ, έχω περάσει ένα κομμάτι της ζωής μου στην χώρα, περάσαμε πολύ ωραία και εγώ και η γυναίκα μου, έχω δημιουργήσει πολλούς φίλους και νιώθω όμορφα όταν επισκέπτομαι την χώρα».

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Έχω ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα στην Γερμανία και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ πολύ με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά βλέπω την βαθμολογία και τα αποτελέσματα, είμαι εκτός ελληνικού πρωταθλήματος, δεν έχω απόλυτη άποψη, για να εκφράσω για αυτό το θέμα».

Για την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου:

«Όσον αφορά την εθνική ομάδα, μιλάμε με τον Γιάννη Τοπαλίδη, με ενημερώνει, δεν μπορώ να πω ούτε για αυτό όμως πολλά πράγματα, δεν έχω δει παιχνίδια πρόσφατα».

Για το επικείμενο Μουντιάλ:

«Ελπίζω να δούμε σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο μεγάλα παιχνίδια και σαν Γερμανός αν γίνεται να κατακτήσουμε και πάλι το τρόπαιο όπως το 2014. Επειδή έχω δει τα τελευταία παιχνίδια της Ισπανίας και της Γαλλίας, είναι πάρα πολύ δυνατές ομάδες με πολύ ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές και αν παίξουν με την Γερμανία, θα είναι πολύ καλά παιχνίδια.»

Για το αν είχε ξανά πρόταση από την εθνική μας ομάδα να επιστρέψει:

«Όχι δεν είχα ποτέ ξανά πρόταση από την εθνική για να επιστρέψω».

Πηγή: Arenafm.gr

 

Loading