ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Σάρι: «Ο πιο δύσκολος αγώνας στη φάση των ομίλων»

Με αφορμή την αυριανή συνάντηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε ότι «το παιχνίδι αυτό, θα είναι το πιο δύσκολο για την ομάδα» του στη φάση των ομίλων.

propoli

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τις απουσίες παικτών όπως ο Αζάρ, ο Λουίς, ο Κοβάσεβιτς και ο Κουρτουά, τόνισε ότι ο «Νταβίντ έπαιξε σε πολλούς αγώνες μετά από απουσία έξι μηνών, ο Κοβάσεβιτς είχε έναν τραυματισμό, ενώ ο Αζάρ μου είπε ότι θέλει να μείνει στην Αγγλία για να ξεκουραστεί μετά τα παιχνίδια της εθνικής του και την Κάρντιφ», ενώ για την κατάσταση του Λόφτους – Τσικ είπε ότι «δεν γνωρίζω εάν θα τον χρησιμοποιήσω αύριο. Θα έχει χώρο να αγωνιστεί, αλλά το σημαντικό είναι να έχω μια ομάδα στιβαρή, με 4-5 αλλαγές. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Δυστυχώς παίζουν μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι, έχω 28 διαθέσιμους και οι 20 θα πάρουν χρόνο συμμετοχής».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Χάντσον Οντόι σημείωσε πως «δεν γνωρίζω εάν θα αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ, όπως και ο Λόφτους – Τσικ. Στο μέλλον ίσως παίξει, ωστόσο στη θέση του υπάρχουν ο Αζάρ, ο Πέδρο, ο Γουίλιαν, ο Μόουζες».

Σχετικά με το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και πως σκοπεύει να τον αντιμετωπίσει, ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε ότι «ελπίζω να ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έχω δει τα τέσσερα παιχνίδια του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι συνεργάτες μου έχουν δει και τους αγώνες του στο πρωτάθλημα. Αυτό που ξέρω είναι πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο λόγω της ατμόσφαιρα για την οποία μου έχουν μιλήσει, αλλά γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε με την Βασιλεία, την Σπαρτάκ Μόσχας, πήρε ισοπαλία στο Ντα Λουζ. Θέλω να παίξουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε την κατοχή της μπάλας, νομίζω θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσει στην Τούμπα ειπε: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε σε κάθε κατάσταση και ατμόσφαιρα. Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί δεν είναι τόσο η ατμόσφαιρα, όσο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι πάρουμε πόντους. Θέλουμε να περάσουμε και στη συνέχεια να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Αυτός θα είναι και ο πιο δύσκολος αγώνας στην παρούσα φάση των ομίλων».

Loading