Σαββίδης: «Θωρακίζουμε με τον κόσμο τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν κίνδυνοι»

Για θωράκιση του ΠΑΟΚ μαζί με τον κόσμο ενόψει της συνέχειας για το πρωτάθλημα έκανε λόγο σε ομιλία προς τους συνεργάτες του ο Ιβάν Σαββίδης.

propoli

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» με την χθεσινή εμφάνιση των παικτών του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος και από τους οπαδούς

Παράλληλα όμως, ο ισχυρός άντρας των «ασπρόμαυρων» έμεινε ικανοποιημένος από την άψογη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι, κάτι που μετέφερε στους συνεργάτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να μετέφερε προς τους άμεσους συνεργάτες του πως ο κόσμος των «ασπρόμαυρων» είχε καταπληκτική συμπεριφορά και η Τούμπα ήταν άψογη καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

«Θωράκισμα του Συλλόγου μαζί με τον κόσμο»

Παράλληλα όμως επειδή πέρυσι υπήρξαν αρκετά σκηνικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, σημείωσε πως δεν πρέπει κανείς να εφησυχάσει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και πως θα πρέπει ο σύλλογος μαζί με τον κόσμο να θωρακίσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Οι κίνδυνοι προβοκάτσιας υπάρχουν παντού και ο στόχος είναι πολύ μεγάλος για να επιτρέψουμε ως οικογένεια να μας δημιουργήσουν προβλήματα» φέρεται να είπε προς τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναμφίβολα, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αντιλαμβάνεται πως υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος ώστε να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιθυμεί μαζί με τον κόσμο να προστατέψει τους παίκτες στα εξωαγωνιστικά ζητήματα, ώστε οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα τη… μάχη τους.

Loading