INTIME SPORTS

Σπουδαία νίκη του Πανιώνιου επί του ΠΑΟ

Μια πολύ σημαντική νίκη που τον φέρνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League πέτυχε ο Πανιώνιος επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.

propoli

Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, καθώς μόλις στο 10’ ο Σπιριντόνοβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους».

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός που δεν είχε σε καλή ημέρα την επιθετική του γραμμή δεν απείλησε με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο γκολ και πάλι στο δεκάλεπτο αλλά αυτή τη φορά του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο 56’ ο Σταυρόπουλος ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου και που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακ. Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Μανιάτης (79′ Μπανανά), Κόρμπος, Άρσε (88′ Μπουμάλ), Μασούρας, Κόσιτς, Σπιριντόνοβιτς (72′ Τσιλούλης), Ντουρμισάι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (83′ Δώνης), Κουρμπέλης, Κάτσε (73′ Μουνιέ), Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης (61′ Βέργος), Μπουζούκης, Μακέντα.

Loading