Στην Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος!

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είναι το νέο πρόσωπο στις κλήσεις του Αγγελου Αναστασιάδη για τα δύο πρώτα εκτός έδρας ματς που θα δώσει η Εθνική ομάδα στα προκριματικά του EURO 2020 με το Λιχτενστάιν (23/03) και Βοσνία/Ερζεγοβίνη (26/03) αντίστοιχα.

propoli

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επέλεξε τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, για να καλύψει το κενό του τραυματία, Κώστα Μανωλά, ωστόσο, το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στον στόπερ της Ρόμα, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του επίσης βασικότατου κεντρικού αμυντικού, Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο άσος της Άρσεναλ ακολούθησε και σήμερα (19/03) θεραπευτικό πρόγραμμα, λόγω του οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς με το Λιχτενστάιν, οπότε σε τέτοια περίπτωση οι εναπομείναντες για την θέση αυτή είναι οι Δημήτρης Σιόβας και Σπύρος Ρισβάνης.

Επίσης, ανακλήθηκε η πρόσκληση για τον Πέτρο Μάνταλο, όπως αναμενόταν, άλλωστε, καθώς ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Τάσος Μπακασέτας, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του, όπως και Σιώπης, Βαλεριάνος, λόγω του ότι αγωνίστηκαν χθες (18/03) στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τα νέα δεδομένα, η αποστολή της Εθνικής διαμορφώνεται ως εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μπακασέτας, Γιώργος Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Τάσος Δώνης.

Loading