Στη Λευκορωσία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Μαραντόνα

Στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας θα μετακομίσει άμεσα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος μετά το πέρασμά του, από την Αλ Φουτζαίρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Μπρεστ, ομάδα της Βίσαγια Λίγκα (της πρώτης κατηγορίας δηλαδή της Λευκορωσίας) η οποία αυτή τη στιγμή κατέχει την όγδοη θέση μετά από οκτώ αγώνες.

propoli

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον μάνατζερ του Μαραντόνα, Στέφανο Τσέτσι, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα Sport-express.ru. Αυτή η συνεργασία του πρώην άσσου των ποδοσφαιρικών γηπέδων θα είναι η πρώτη στην Λευκορωσία, μετά την απόρριψη προτάσεων από την Τουρκία, το Κουβέιτ και την Αραβία και στηρίζεται στη φιλία του Μαραντόνα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

“Δεν γινόταν να αρνηθούμε”

«Συναντηθήκαμε την Δευτέρα με εκπροσώπους της Ντιναμό Μπρεστ στο Ντουμπάι και δώσαμε τα χέρια» είπε χαρακτηριστικά ο Τσέτσι προσθέτοντας πως «η προσφορά από τη Λευκορωσία ήταν πραγματικά αδύνατον να απορριφθεί, όχι μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από αγωνιστικής».

Πάντως ο Μαραντόνα θα βρεθεί ούτως ή άλλως σύντομα σε ρωσικό έδαφος προκειμένου να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ως δημοσιογράφος που θα σχολιάζει τους αγώνες για λογαριασμό του κρατικού καναλιού της Βενεζουέλας.

Loading