INTIME

Συγκίνηση Δ. Γιαννακόπουλου: «Δίπλα στον Παύλο ο Θανάσης»

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν και κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας του θείου του, Θανάση.

propoli

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δάκρυα στα μάτια, απευθύνθηκε στους φίλους ου Παναθηναϊκού, λέγοντάς τους:

«Τώρα ο Θανάσης είναι δίπλα στον Παύλο, στον ουρανό. Να ξέρετε πως και ο Θανάσης σας αγαπούσε όλους, όπως και ο Παύλος. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού για να χαίρονται και εκείνοι από ψηλά».

Στην τελετή η πολιτική ηγεσία και ο Σπανούλης

Το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο είπε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, παλιοί αθλητές και παράγοντες, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Βασίλης Σπανούλης, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος έχει μετατραπεί σε persona non grata για τους φίλους των «πρασίνων», μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση ο αθλητής των «ερυθρολεύκων» χειροκροτήθηκε.

Εκεί ήταν και ο πολιτικός κόσμος. Μεταξύ των παρισταμένων ήταν τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εικόνες από την κηδεία του Θ. Γιαννακόπουλου:

Συγκίνηση Δ. Γιαννακόπουλου: «Δίπλα στον Παύλο ο Θανάσης»
INTIME

Loading