«Σφραγίστηκαν» τα πρώτα εισιτήρια

Αρκετές ομάδες «καθάρισαν» με την υπόθεση πρόκριση από τους πρώτους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Με δύο γκολ του Σίγκουρτσον, η Αστάνα διέλυσε με 5-1 την Βαλέτα και «κλείδωσε» από το πρώτο κιόλας ματς την πρόκρισή της στα play offs του Europa League, ενώ το ίδιο έκανε και η Γουλβς, η οποία με το 4-0 στην έδρα της Πιούνικ (δύο γκολ ο Χιμένες) σκέφτεται από σήμερα κιόλας τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

propoli

Το ζευγάρι που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, θα «λύσουν τις διαφορές τους» επί τουρκικού εδάφους την επόμενη εβδομάδα, αν και οι Τούρκοι κατάφεραν να επιστρέψουν από το 0-2 σε 2-2 και να έχουν, πλέον, τον πρώτο λόγο.
Play offs… βλέπει και η Μπράγκα μετά το 4-2 στην έδρα της Μπρόντμπι, με τον Πορτογάλο, Αντρέ Χόρτα να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει μία ασίστ! Τ

ον αντίπαλό τους στον επόμενο γύρο σκέφτονται από σήμερα και οι Λουντογκόρετς, Φέγενορντ, μετά τις ευρείες νίκες τους με 5-0 και 4-0 επί των Νιού Σέιντς και Ντιναμό Τιφλίδας αντίστοιχα. Οι Ολλανδοί, πάντως, έφτασαν στο σκορ-πρόκρισης στα τελευταία 8 λεπτά, μιας και μέχρι το 82΄ το σκορ ήταν 1-0.

Μέσα σε επτά λεπτά πέτυχαν τρία τέρματα (το ένα αυτογκόλ) και θα μεταβούν στην Γεωργία την επόμενη εβδομάδα χωρίς κανένα άγχος.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading