Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο διάσημος μπασκετμπολίστας Τάιλερ Χάνεϊκατ

Δυσάρεστα είναι τα νέα που μετέδωσαν νωρίτερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τα οποία ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους ότι έπεσε νεκρός έπειτα από συμπλοκή του με αστυνομικούς ο δημοφιλής καλαθοσφαιριστής Τάιλερ Χάνεϊκατ.

propoli

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία της περιοχής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο άσος της Χίμκι που προπονεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς σε προάστιο του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

Τι συνέβη

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η μητέρα του αθλητή πήρε τηλέφωνο την αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει την αλλόκοτη συμπεριφορά του γιού της. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο προάστιο Sherman Oaks της Καλιφόρνιας, περίπου στις 5 τα ξημερώματα προκειμένου να διαπιστώσουν το τι είχε συμβεί, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο Χάνεϊκατ άρχισε να τους πυροβολεί.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας να πέσει νεκρός στο σημείο.

Ο Χάνεϊκατ είχε φορέσει την φανέλα τόσο της Ανατολού Εφές, όσο και της Χίμκι, ενώ έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Ολυμπιακό σε αγώνες της Ευρωλίγκας.

Loading