Τέλος ο Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Το «διαζύγιό» με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε σήμερα, ο Ζινεντίν Ζιντάν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

propoli

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος τεχνικός έμεινε στον πάγκο των «μερένχες» για δυόμιση χρόνια και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις –και μάλιστα- συνεχόμενες φορές, ενώ πήρε και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας τη σεζόν 2016-17.

“Η ομάδα χρειάζεται άλλη μέθοδο δουλειάς”

«Πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω να κάθομαι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μια παράξενη στιγμή αυτή για μένα, αλλά η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή για να συνεχίσει να κερδίζει. Άλλη μέθοδο δουλειάς, γι’ αυτό και πήρα αυτή την απόφαση» τόνισε ο μέχρι πρότινος προπονητής της «βασίλισσας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε ότι «έπειτα από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την απόφαση. Με ξάφνιασε πάρα πολύ όταν την έμαθα, θα ήθελα να τον πείσω να μείνει, αλλά ξέρω πώς είναι. Τον ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για τη Ρεάλ. Δεν πρόκειται για αντίο, αλλά αν χρειάζεται ένα διάλειμμα, τότε το δικαιούται».

Loading