Τέλος ο Πάκο Ερέρα από τον πάγκο του Άρη!

Τίτλοι τέλους για Άρη και Πάκο Ερέρα μετά από την σημερινή συνάντηση που είχε ο Ισπανός τεχνικός με τον τεχνικό διευθυντή των Κιτρίνων, Ντίνο Διαμαντόπουλο.

propoli

Εννιά παιχνίδια άντεξε στον πάγκο του Άρη ο Πάκο Ερέρα που «πλήρωσε» το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων των «κιτρίνων» στο πρωτάθλημα.

Σήμερα το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής των «Κιτρίνων», Ντίνος Διαμαντόπουλος, είχε συνάντηση με τον Ισπανός τεχνικό εκεί όπου από κοινού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους.

Τέλος και ο Ραούλ Μπράβο και Ντε Αντρές

Μια απόφαση που όπως βγαίνει από την ΠΑΕ έγινε για το καλό του συλλόγου. Μαζί με τον Πάκο Ερέρα παρελθόν αποτελούν και οι δύο βοηθοί του ο Ραούλ Μπράβο και ο Τέλμο Ντε Αντρές.

Όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αργότερα όταν ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του 65χρονου τεχνικού.

Για την ώρα δεν έχουν προκύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του πάντως πληροφορίες του Τύπου θέλουν τους Κίτρινους να προορίζονται σε επιλογή Έλληνα τεχνικού.

Δείτε επίσης: Η Adidas δίνει 1,1 δισ. ευρώ για τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Loading