Τα βρήκε σκούρα αλλά είχε…Ρονάλντο

Μπορεί η Γιουβέντους να δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση της Σαμπτντόρια την οποία κέρδισε με 2-1 είχε όμως σε μεγάλη ημέρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος με δύο δικά του γκολ (έφτασε τα 14 στο σύνολο) ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στη «μεγάλη κυρία».

propoli

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο δεύτερο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Πορτογάλο να υποδέχεται την μπάλα στ’ αριστερά, να την κατεβάζει και με υποδειγματικό πλασέ να νικά τον Αουντέρο.

Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 32’ ο Καπράρι επιχείρησε να πάρει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Εμρέ Τζαν σε κοντινή απόσταση και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πάολο Βάλερι έδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο κτύπησε ο Κουαλιαρέλα και δεν αστόχησε.

Τελικά τη λύση έδωσε στο 62’ και πάλι ο Ρονάλντο με επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε έπειτα από χέρι του Φεράρι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Εμρέ Τζαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (82′ Ντόουγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (69′ Μπερναρντέσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Σάλα, Φεράρι, Κόλεϊ, Μούρου, Πρατ, Έκνταλ (82′ Γιάνκτο), Λινέτι, Ραμίρες (72′ Σαπονάρα), Κουαλιαρέλα, Καπράρι (67′ Ντεφρέλ).

Loading