Έχει καταλήξει στην ενδεκάδα ο Σάββας Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης έχει καταλήξει στους έντεκα που θα παρατάξει στον αγώνα με τον ΑΕΛ Λεμεσού αύριο το βράδυ στη Λάρνακα. Ο Άρης θα ψάξει το γκολ ή τα γκολ της πρόκρισης μέσα από σχηματισμό ασφυκτικής πίεσης στις πρώτες γραμμές. Στο γήπεδο της Λάρνακας δεν θα χάσουν τη θέση τους οι Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, Μπάσα, Ματίγια και ο Ιντέγε θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Παντελίδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τους υπόλοιπους, ωστόσο, υπογράμμισε ότι είναι πλέον κατασταλαγμένος και γνωρίζει ποιοι ακριβώς θα είναι τα στηριγματά του στην υπόθεση «πρόκριση».
Αν υπάρχει ένα δίλημμα για τον Παντελίδη έχει να κάνει με την κατάσταση του Λάρσον. Ο Σουηδός είναι μεν έτοιμος, ωστόσο, αν τυχόν επιλεγεί, θα πρέπει να γίνουν κι άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Το πιθανότερο είναι να μετατοπιστεί ο Ντιγκινί στο “ 10” και ο Φετφατζίδης να παραμείνει δεξιά.

propoli

Στο μεταξύ Διευκρινίσεις στους φιλάθλους της ομάδας αναφορικά με τα εισιτήρια της ρεβάνς κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού έδωσε η ΠΑΕ Αρης. Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η διάθεση εισιτηρίων (15 ευρώ) για το παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού θα γίνει ως εξής:
– Σήμερα, Τετάρτη, από τις 16.00 έως τις 18.00 και αύριο, την ημέρα του αγώνα, από τις 12.00 έως τις 14.00 από το EHOTEL (1 Faros Road Pervolia) στη Λάρνακα».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading