Τελειώνει ο Σαμπάολι από την Αργεντινή

Θέμα ίσως και λίγων 24ωρων αποτελεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αργεντινής για την «διαζύγιο» με τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος…τα μούσκεψε στο Μουντιάλ διεξήχθη στα γήπεδα της Ρωσίας.

propoli

Μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Κροατία που σήμερα παίζει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σαμπάολι αποτελούσε ξένο σώμα στην αποστολή της «αλπισελέστε». Υπήρχαν φήμες που ανέφεραν ότι θα μπορούσε να απομακρυνθεί ακόμη και κατά την διάρκεια του τουρνουά ωστόσο, για να μην διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα στην ομάδα, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Ήρθε όμως ο αποκλεισμός στους «16» από την Γαλλία, με το εντυπωσιακό βέβαια 4-3 για να επιβεβαιώσει την κακή αγωνιστική κατάσταση των Αργεντινών ποδοσφαιριστών σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά και το γεγονός ότι ο Σαμπάολι θα αποτελέσει παρελθόν.

Όπως αναφέρεται σήμερα σε δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην καταβολή περίπου δύο εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση και πιθανότατα αύριο να ανακοινωθεί και η λύση της συνεργασίας.

Loading