«Τελικοί» για τα play-offs στη Β’ Γαλλίας

Μπορεί Μετς και Μπρεστ να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία, αλλά γίνεται μάχη για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα play-offs με έπαθλο την άνοδο. Τρουά, Παρί, Λανς και Λοριάν διεκδικούν τις τρεις θέσεις.

propoli
ΛΑΝΣ – ΟΡΛΕΑΝ

Η Λανς νίκησε με 0-2 την Αζαξιό και θέλει νίκη για να βρεθεί στα play-off της ανόδου. Η Ορλεάν είναι αδιάφορη και προέρχεται ισοπαλία με 0-0 με την Μπεζιέρ. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες του πρωταθλήματος. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λανς.

ΜΕΤΣ – ΜΠΡΕΣΤ

Η πρωταθλήτρια Μετς έχασε με 1-0 από τη Νανσί. Η Μπρεστ νικώντας με 3-0 τη Νιόρ εξασφάλισε την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΠΕΖΙΕΡ – ΝΑΝΣΙ

Με την ισοπαλία 0-0 με την Ορλεάν η Μπρεζιέρ ουσιαστικά υποβιβάστηκε. Η Νανσί επικράτησε με 1-0 της Μετς. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΝΙΟΡ – ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ

Η Νιόρ έχασε με 3-0 από την Μπρεστ και είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Η υποβιβασμένη Ρεντ Σταρ ηττήθηκε με 0-1 από την Παρί. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Νιόρ.

ΠΑΡΙ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Η Παρί νίκησε 0-1 τη Ρεντ Σταρ και με νίκη συμμετέχει στα play-off της ανόδου. Η Γκαζελέκ έχασε με 1-2 από τη Σατορού και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Θέλει νίκη για να μην κινδυνέψει. Η επιλογή είναι: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΟΣΟ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Η Σοσό κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και ίσως η νίκη να μην της αρκεί. Η Γκρενόμπλ προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Οσέρ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σοσό.

ΤΡΟΥΑ – ΑΖΑΞΙΟ

Η Τρουά έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα play-off της ανόδου. Έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα Η Αζαξιό δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Προέρχεται από ήττα με 0-2 από την Λανς. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΧΑΒΡΗ – ΛΟΡΙΑΝ

Οκτώ νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δυο ήττες είναι ο απολογισμός της Χάβρης στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Η Λοριάν παραχώρησε οδυνηρή ισοπαλία 0-0 στη Σοσό και δεν καθορίζει εκείνη το μέλλον της στα play-off. Θέλει νίκη και την ίδια στιγμή να στραβοπατήσει μια εκ των Λανς και Παρί. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λοριάν.

ΟΣΕΡ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Ισοπαλία 0-0 με την Γκρενόμπλ για την Οσέρ που δεν ξέμπλεξε από τον υποβιβασμό. Η Βαλενσιέν νίκησε τη Χάβρη με 1-0.Ειναι αδιάφορη βαθμολογικά και εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Οσέρ.

Loading