INTIME

Οι Τούρκοι… χορεύουν Ζορμπά λόγω Χατζηισαΐα! (vd)

Η μεταγραφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα από τον ΠΑΟΚ στη Ρίζεσπορ παρουσιάστηκε με… Ζορμπά από την τουρκική ομάδα!

Στα social media του τουρκικού συλλόγου ανέβηκε ένα μικρό video –gif για την ακρίβεια- με το θρυλικό συρτάκι του Άντονι Κουίν στην ομώνυμη ταινία, καθώς και ένα εικονίδιο με την ελληνική σημαία.

propoli

Μερικά λεπτά μετά τον… Ζορμπά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ρίζεσπορ έγινε ακόμη μία ανάρτηση, αυτήν τη φορά με τη φωτογραφία του Δημήτρη Χατζηισαΐα με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Το συγκινητικό αντίο του Χατζηισαΐα

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με μία μακροσκελή και μεστή σε συναίσθημα ανάρτηση στα social media.

Σε αυτήν ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα το “παιδικό όνειρό” του, ενώ ιδιαίτερο ήταν το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια,όταν ο Πατερας μου με πήγε στην θύρα 4 όπου και μαγευτικά και έγινα ΠΑΟΚ πηγαίνοντας μαζί του κάθε Κυριακή στο γήπεδο και με κοινό μας στόχο και όνειρο μια μέρα να αγωνιστώ με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο στο στήθος έφτασε η ώρα να κάνει μια μικρή παύση…θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια Του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους κύριο Ιβαν Σαββιδη και τον γιο του Γιώργη που μου έκαναν την τιμή να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα..όλους με τους οποίος συνεργάστηκα στην ομάδα από τους φροντιστές και τους συμπαίκτες μου έως τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία…όσο για τον κοσμο του ΠΑΟΚ και για όλη την υποστήριξη προς το πρόσωπο μου το ευχαριστώ είναι λίγο…ξεκίνησα ένας από εσάς στην θύρα 4 και παραμένω ένας που θα περιμένει πριν από κάθε αγώνα να ακούσει το τύμπανο….ΠΑΟΚ…ΠΑΟΚ…..ΠΑΟΚ…. Σας ευχαριστώ…?????⚽#paokfc #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xatzi ?Γ?? (@dimitrisxatziisaias) στις

Loading